Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.Zamknij
INFOLINIA801 77 29 29

Kontakt

Skontaktuj się z nami, aby lepiej poznać nas i nasze usługi:

 
 
 
 
Proszę przepisać:

Klauzula informacyjna do formularza kontaktowego

1. Administratorem danych osobowych podanych na formularzu kontaktowym jest PKP Energetyka S.A. z siedzibą: ul. Hoża 63/67, 00-681 Warszawa. Z PKP Energetyka można się skontaktować poprzez adres e-mail: daneosobowe@pkpenergetyka.pl lub pisemnie na adres siedziby wskazany powyżej.


2. W PKP Energetyka S.A został wyznaczony inspektor ochrony danych, z którym można się skontaktować we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych poprzez e-mail: iodo@pkpenergetyka.pl.


3. Dane będą przetwarzane w celach kontaktowych na potrzeby przygotowania odpowiedzi na przesłane zgłoszenie. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes PKP Energetyka S.A., o którym mowa w art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (RODO), polegający na zapewnieniu udzielania odpowiedzi na wpływające zgłoszenia.


4. Dane będą przechowywane przez 1 rok od momentu udzielenia odpowiedzi na przesłane zgłoszenie.


5. Dane mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym dane osobowe na zlecenie PKP Energetyka S.A. w tym podmiotom: obsługującym systemy informatyczne, prowadzącym zewnętrzne archiwa dokumentacji – przy czym takie podmioty przetwarzają dane na podstawie umowy z PKP Energetyka S.A. i wyłącznie zgodnie z jej poleceniami.


6. Każda osoba ma prawo: dostępu do swoich danych, żądania ich sprostowania, usunięcia oraz ograniczenia ich przetwarzania, jak również wyrażenia sprzeciwu na przetwarzanie danych.


7. W celu skorzystania z powyższych praw, należy skontaktować się z PKP Energetyka S.A. lub z inspektorem ochrony danych (dane kontaktowe wskazane powyżej). Każda osoba ma również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.


8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. W przypadku braku podania danych osobowych, rozpatrzenie zgłoszenia nie będzie możliwe.

PKP Energetyka S.A.
z siedzibą w Warszawie

00-681 Warszawa
ul. Hoża 63/67

Contact Center

22 474 19 00
801 77 29 29

e-mail: bok@pkpenergetyka.pl

 

Inspektor Ochrony Danych dla spółek w Grupie Kapitałowej PKP Energetyka:

Beata Tokarska, e-mail: iodo@pkpenergetyka.pl.

 



 

 

Numer rachunku bankowego:

48 1050 0086 1000 0090 9005 1700

ING Bank Śląski S.A.

Kod BIC Swift: INGBPLPW

Sekretariat:
tel. (022) 391 90 00
fax. (022) 474 14 79

e-mail: energetyka@pkpenergetyka.pl

Oddział w Warszawie - Paliwa

Mirosław Frajny – dyrektor oddziału
ul. J. G. Chłopickiego 52
04-275 Warszawa
tel. +48 22 47 314 48
fax. +48 22 47 314 95
e-mail: oddzial_paliwa@pkpenergetyka.pl

Oddział w Warszawie - Obrót Energią Elektryczną

Krzysztof Salamon – dyrektor Departamentu Handlu Hurtowego
Mirosław Balicki – zastępca dyrektora Departamentu Sprzedaży Energii ds. Sprzedaży
Tomasz Szamocki – zastępca dyrektora Departamentu Sprzedaży Energii ds. Operacyjnych
ul. Hoża 63/67, 00-681 Warszawa
tel. +48 22 47 419 22
fax. +48 22 47 412 36
e-mail: energia@pkpenergetyka.pl

Oddział w Warszawie - Usługi 

ul. Hoża 63/67, 00-681 Warszawa
tel. +48 22 391 90 70/75     

Od 1 czerwca 2020 r. w związku ze zmianami organizacyjnymi w PKP Energetyka S.A - Oddział Usługi funkcjonują następujące jednostki:

PKP Energetyka S.A. - Zakład Mazowiecki

Dyrektor Zakładu: Zbigniew Jastrzębski

ul. Sławińska 7/9, 01-218 Warszawa
tel. (+48 22) 391 93 00
fax (+48 22) 391 93 70
e-mail: ezmazowiecki@pkpenergetyka.pl 

 

PKP Energetyka S.A. - Zakład Północny

Dyrektor Zakładu: Bartłomiej Wrzosek

ul. Jana z Kolna 29, 81-859 Sopot
tel. (+48 58) 742 02 02 sekr. wew.1005
fax (+48 58) 721 37 19
e-mail: ezpolnocny@pkpenergetyka.pl

 

PKP Energetyka S.A. - Zakład Południowy

Dyrektor Zakładu: Andrzej Lipski

ul. Kamienna 14, 31-403 Kraków
tel. (+48 12) 351 59 00
fax (+48 12) 351 59 05
e-mail: ezpoludniowy@pkpenergetyka.pl

 

PKP Energetyka S.A. - Zakład Zachodni

Dyrektor Zakładu: Marek Szumlewicz

ul. Kolejowa 4a, 60-715 Poznań
tel. 697 04 19 30
e-mail: ezzachodni@pkpenergetyka.pl

 

PKP Energetyka S.A. - Zakład Dolnośląski

Dyrektor Zakładu: Grzegorz Piątek

ul. Paczkowska 26, 50-525 Wrocław
tel. (+48 71) 717 56 96
fax (+48 71) 717 53 55
e-mail: ezdolnoslaski@pkpenergetyka.pl

 

Oddział w Warszawie - Dystrybucja Energii Elektrycznej

ul. Hoża 63/67, 00-681 Warszawa
tel. +48 22 39 24 600
fax. +48 22 39 24 605
e-mail: ed@pkpenergetyka.pl
 

REJONY

ESPOZYTURY

Wschodni Rejon Dystrybucji

ul. Sławińska 7/9, 01-218 Warszawa
tel. (+48 22) 39 24 690
fax. (+48 22) 39 24 692
e-mail: ed.rd1@pkpenergetyka.pl

Wschodni Rejon Dystrybucji

ul. Składowa 59, 08-110 Siedlce
tel.(+48 25) 746 33 41
fax.(+48 25) 746 34 41
e-mail: ed.rd1@pkpenergetyka.pl

Centralny Rejon Dystrybucji

ul. Tuwima 28, 90-002 Łódź
tel.(+48 42) 205 53 78
fax.(+48 42) 205 57 30
e-mail: erd2@pkpenergetyka.pl

Centralny Rejon Dystrybucji
Ekspozytura w Częstochowie

ul. Rejtana 49, 42-207 Częstochowa
tel.(+48 34) 376 15 64
e-mail: erd2@pkpenergetyka.pl

Centralny Rejon Dystrybucji
Ekspozytura w Kielcach

ul. Paderewskiego 43/45, 25-502 Kielce
tel.(+48 41) 278 13 07
e-mail: erd2@pkpenergetyka.pl

Centralny Rejon Dystrybucji
Ekspozytura w Lublinie

ul. Okopowa 5, 20-022 Lublin
tel.(+48 81) 472 31 89
e-mail: erd2@pkpenergetyka.pl

Południowy Rejon Dystrybucji

ul. Kamienna 14, 31-403 Kraków
tel.(+48 12) 351 59 55
fax.(+48 12) 351 59 59
e-mail: erd3@pkpenergetyka.pl

Południowy Rejon Dystrybucji
Ekspozytura w Gliwicach

ul. Zabrska 41, 44-100 Gliwice
tel.(+48 32) 719 44 92
e-mail: erd3@pkpenergetyka.pl

Zachodni Rejon Dystrybucji

ul. Taczaka 10, 61-818 Poznań
tel.(+48 61) 633 39 83
e-mail: erd4@pkpenergetyka.pl

Zachodni Rejon Dystrybucji
Ekspozytura w Wrocławiu

ul. Paczkowska 26, 50-503 Wrocław
tel.(+48 71) 717 55 03
e-mail: erd4@pkpenergetyka.pl

Północny Rejon Dystrybucji

ul. Dworcowa 5, 14-200 Iława,
tel.(+48 89) 674 80 23 wew. 10
e-mail: erd5@pkpenergetyka.pl

Północny Rejon Dystrybucji
Ekspozytura w Szczecinie

ul. Hetm. Stefana Czarnieckiego 8F
70-221 Szczecin
tel.(+48 91) 471 56 01
e-mail: erd5@pkpenergetyka.pl

Północny Rejon Dystrybucji
Ekspozytura w Bydgoszczy

ul. Żeglarska 2, 85-519 Bydgoszcz
tel.(+48 52) 518 33 74
e-mail: erd5@pkpenergetyka.pl

Obsługa klienta

Zadaj pytanie

Wybierz temat wiadomości i sprawdź szczegóły naszej oferty

Znajdź nas: